Kino4ua.com
R

Одного разу в Лондоні

Рік:
Ор. назва:
Once Upon a Time in London
Країна:
Великобританія
Режисер:
Саймон Рамлі
Тривалість:
01:51:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Одного разу в Лондоні – кримінальна кінострічка, яка розповідає про події, які відбувались в британській столиці в кінці 1930-х років. Влада у місті була розділена між кримінальними угрупуваннями, але їх протистояння ніколи не закінчувалось. Будь-яке питання чи конфлікт вирішувались лише силою. Безпечним місто у той час точно не було. Рівень злочинності зростав, гангстерів ставало все більше, як і убивств. Поліція впоратись з ситуацією не могла, а багато хто з представників правопорядку навіть співпрацювали зі злочинцями. Але Біллі Хілл і Джек Комер, які були лідерами злочинного світу і створили власну імперію, почувались на висоті, бо їх справи йшли все краще. Та з появою більшої кількості ворогів їм стало складніше утримувати лідерські позиції. Та віддавати комусь владу вони не готові. Але якою ціною вона дістанеться їм? ©Kino4ua Одного разу в Лондоні 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?