Kino4ua.com
PG

22 проти Землі

Рік:
Ор. назва:
22 vs. Earth
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кевін Нолтінг
Тривалість:
00:09:05
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
22 проти Землі – короткометражний мультфільм, призначений для сімейного перегляду, головним героєм якого став один з персонажів анімаційної стрічки «Душа». Отже, героя звати 22, і в такому імені немає нічого дивного, оскільки він саме під таким номером знаходиться у черзі тих душ, які мають найближчим часом втілитись на Землі. От тільки є одна проблемка – головний герой геть не хоче ставати людиною. Він категорично відмовляється виконувати свою місію, а це порушує всі правила і встановлений порядок життя. Такої сміливості тут ще ніхто не демонстрував, але головний герой знаходить навіть однодумців, і разом вони влаштовують щось схоже на повстання. Але їх дії призводять до несподіваних наслідків, і з ними доведеться теж щось робити. Такого повороту 22 однозначно очікувати не міг. Цікаво, що ж цей малюк вигадає далі? ©Kino4ua 22 проти Землі 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?