Kino4ua.com
R

Бруно

Рік:
Ор. назва:
Bruno
Країна:
Великобританія
Режисер:
Карл Голден
Тривалість:
01:34:22
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Бруно – драматична кінострічка, створена британськими кінематографістами, яка розповідає про чоловіка і його життєві труднощі. В центрі сюжету знаходиться молодий безхатько. Так вже сталось у його житті, що він залишився без даху над головою, тому змушений жити на вулиці. Це дуже важко, і йому частенько доводиться конфліктувати з іншими людьми, які опинились у схожій ситуації і тепер ведуть активну боротьбу за місце, де можна провести хоча б ніч у теплі. Єдина радість для головного героя – його собака Бруно. Але песик раптово губиться, і доводиться чоловікові його розшукувати. Зайшовши на дитячий майданчик, герой бачить маленького хлопчика. Він чомусь один і йому немає куди йти. Головний герой не може його так залишити, тому бере з собою. Тепер він для нього ніби як опікун чи захисник, і їх обох чекає чимало пригод, а його самого – зустріч з минулим… ©Kino4ua Бруно 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Володимир
    Володимир
    30 травня 2021 00:17
    + 0 -
    чудовий переклад дуже хорошого фільму.