Kino4ua.com
R

Газонокосар

Рік:
Ор. назва:
The Lawnmower Man
Країна:
США, Великобританія, Японія
Режисер:
Бретт Леонард
Тривалість:
01:43:51
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Молодий і геніальний учений Леонардо давно працює над удосконаленням людського мозку і активно співпрацює з урядом. Він проводить досліди над мавпами, намагаючись розвинути їх розумову діяльність і наблизити рівень розвитку тварин до людського. Для цього герой вводить приматам спеціальні препарати, а також змушує їх грати в комп'ютерні ігри. Дивно, але мавпи розумнішають на очах і стають некерованими. Незабаром одна з них збігає з ув'язнення, після чого її знаходять військові. Доктору наказують завершити експеримент, однак Леонардо не може залишити свою справу на півдорозі. Тоді чоловік звертає увагу на самотнього і недоумкуватого сироту, який живе неподалік в будинку пастора. Юнак з самого дитинства жив в атмосфері жорстокості і нерозуміння, через що став об'єктом постійних насмішок. Нешкідливий хлопець починає спілкуватися з доктором, навіть не підозрюючи, що той буде використовувати його в своїх експериментах.

Головний герой фільму «Газонокосар» вводить юнакові експериментальну вакцину і занурює його в світ віртуальної реальності. Доктор сподівається хоч трохи поліпшити розумовий розвиток свого підопічного, однак результат виявляється приголомшливим. Сирота починає чути думки інших людей, а потім і зовсім усвідомлює, що може маніпулювати чужою свідомістю. Ще недавно колишній недоумкуватий хлопець стає інтелектуальним монстром, якому підпорядковується будь-яка техніка, і тепер він готовий помститися своїм кривдникам. ©Kino4ua Газонокосар 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?