Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пірати Чорної Лагуни (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Black Lagoon
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Катабуті Сунао
Тривалість:
00:23:30
Переклад:
Українська мова QTV | Двоголосий закадровий
Дівчина Роберта, і терористка, і покоївка, а ще бойовик організації ФАРК, знайома глядачам по першому сезону «Чорної лагуни» (вона з'явилася в восьмий серії), знову перетворюється в головну героїню серіалу, цього разу OVA з п'яти епізодів. Сюжетна лінія буде пов'язана з уже відомою більшості Роанапурой і ще деякими новими областями. Глядачі познайомляться заново з усіма персонажами основного аніме, додатково до цих додаются ще пара не зовсім звичайних героїв. Дії будуть пов'язані з командою «Лагуни». Але куди саме вони приведуть, вам відкриється після перегляду багатосерійної арки, яка є продовженням аніме-оригіналу. ©Kino4ua Пірати Чорної Лагуни (1, 2 сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Несен Артур
    2 серпня 2021 21:41
    + 0 -
    Цитата: Kino4ua
    З якої країни дивилися? Цей плеєр працює тільки в Україні. Використовуйте VPN

    . Зрозуміло дуже дякую за допомогу, жопобачення всього вам найкращого
  2. Несен Артур
    2 серпня 2021 16:50
    + 0 -
    Добрий день шановні адміни в мене виникла проблема відео не працює пише 404 Not Found nginx. Виправте будь ласка буду дуже вдячний
    1. Kino4ua
      2 серпня 2021 21:07
      + 0 -
      З якої країни дивилися? Цей плеєр працює тільки в Україні. Використовуйте VPN