Kino4ua.com
R

Сеанс

Рік:
Ор. назва:
Seance
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Саймон Баррет
Тривалість:
01:32:50
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Сеанс – молодіжний жахастик з детективною сюжетною лінією, центральною героїнею якого стала симпатична дівчина з іменем Камілл. Юна особа нещодавно перейшла у новий навчальний заклад – елітну жіночу гімназію. Тут вона буде знаходитись весь час в оточенні інших дівчат, з якими доведеться шукати спільну мову. Життя героїні тут могло би бути спокійним, якби вона сама не почала цікавитись деякими подіями. Виявляється, нещодавно тут загинула студентка, а нещастя з нею сталось при доволі дивних і загадкових обставинах. Люди до цього поставились просто як до трагічної випадковості, але після такої ж таємничої смерті ще однієї дівчини їх сприйняття змінилось. Головна героїня вирішила з’ясувати особисто, що ж тут відбувається. Вона почала цікавитись деталями і дізналась, що смерті почались після спіритичного сеансу, який загиблі проводити, щоб викликати дух самогубці… ©Kino4ua Сеанс 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?