Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гнів людський

Рік:
Ор. назва:
Wrath of Man
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Ґай Річі
Тривалість:
01:59:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Скарга

Гнів людський – новий кримінальний трилер від Гая Річі, у центрі сюжету якого знаходиться герой на ймення Патрік Хілл. Він влаштовується охоронцем у компанію, яка займається перевезенням готівки по Лос-Анджелесу. Для такої роботи людина повинна мати певний набір якостей, щоб у разі необхідності і напад відбити, і не злякатись у небезпечній ситуації, і просто діяти по ситуації. Новим колегам Патріка здавалось, що він тюхтій, який не здатен за себе постояти, тому вони і знущались з нього. Та чолов’яга просто не хотів одразу демонструвати усе, на що здатен, та ще й без причини. А от у справі він себе дійсно показав з кращого боку. Всі були шоковані, коли він почав стріляти у грабіжників, навіть не змигнувши оком, щоб не допустити пограбування. Схоже, Хілл професіонал. Але що ж він приховує, яка страшна історія є у його минулому? ©Kino4ua Гнів людський 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?