Kino4ua.com
PG-13

Кисень

Рік:
Ор. назва:
Oxygène
Країна:
Франція, США
Режисер:
Олександр Ажа
Тривалість:
01:40:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Кисень – фантастичний трилер з драматичним сюжетом, у якому розповідається про молоду жінку у кріогенній камері. Коли вона відкриває очі, то швидко розуміє, що знаходиться у якійсь маленькій і закритій «коробці». Довкола неї дроти, на руки вдягнені напульсники, а таймер, який знаходиться неподалік, показує рівень кисню. У героїні починається паніка, і це дуже погано впливає на її стан і на кисень, якого стає значно менше. Їй потрібно заспокоїтись, інакше смерть. Думки хаотично кружляють у голові, вона намагається хоч щось зрозуміти, але пам'ять пуста. Вона не пам’ятає, як потрапила сюди, що було з нею раніше… І раптом телефонний дзвінок. Відповівши, вона чує незнайомий голос, який повідомляє, що деякі сили проти відновлення її спогадів. І водночас цей ж голос пропонує допомогу, от тільки жінка і сама не розуміє, з чого починати, але скористатись шансом потрібно… ©Kino4ua Кисень 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?