Kino4ua.com
PG

Джекі та Опієн

Рік:
Ор. назва:
Jackie en Oopjen
Країна:
Нідерланди
Режисер:
Аннемарі ван де Монд
Тривалість:
01:30:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Джекі та Опієн – комедійна стрічка для сімейного перегляду, у якій розповідається про незвичну дружбу. У центрі сюжету знаходиться дівчинка Джекі, якій 12 років, і своїм другим домом вона вважає музей, де працює її мама. Вони проводять там так багато часу, що його стіні вже стали рідними. Але ще ніколи юна героїня не бачила того, що сталось одного звичайного дня. Дівчинка стала свідком того, що картина Рембрандта раптом…ожила. А зображена на ній була жінка, яка жила у 17 столітті. І ця прекрасна дама раптом опинилась у реальному світі, але не у своєму часі, а у сучасності. Звісно, все довкола її дивувало і ошелешувало, оскільки нічого подібного вона ніколи не побачила б у своїй реальності. Джекі теж була неабияк здивована такою подією, але вона навіть захотіла забрати «гостю з картини» до себе додому. Схоже, вони можуть стати гарними подругами… ©Kino4ua Джекі та Опієн 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?