Kino4ua.com
PG-13

Самі в космосі

Рік:
Ор. назва:
Ensamma i rymden
Країна:
Швеція
Режисер:
Тед К'єлльссон
Тривалість:
01:24:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Самі в космосі – це про двох дітей, які опинились на борту зорельота. Дія стрічки відбувається у недалекому майбутньому, коли Земля вже вичерпала усі свої ресурси, тому людям на ній жити стало некомфортно. Зникли ті умови, які потрібні для нормального життя. Та це не означає, що людство приречене на загибель. Потрібно просто знайти інше місце, куди переселитись. От і відправляються на пошуки нової планети юні головні герої. Просто вони були єдиними, кому вдалось зайти на борт космічного корабля. На плечах зовсім ще юних брата і сестри лежить відповідальна місія, і вони дуже хвилюються, що не впораються з нею, бо сумніваються, що зможуть знайти підходящу планету. Так вони мандрують по космічному простору, аж раптом у їх зореліт щось врізається. Раптом на борт до них потрапляє інопланетянин. Чи зможуть подружитись вони з ним? ©Kino4ua Самі в космосі 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?