Kino4ua.com
PG-13

Степфордські дружини

Рік:
Ор. назва:
The Stepford Wives
Країна:
США
Режисер:
Френк Оз
Тривалість:
01:33:25
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Степфордські дружини – комедійний трилер, який розповідає про подружжя з передмістя. У елітний район Степфорда Джоана і її чоловік переїхали нещодавно, але вже встигли зрозуміти, що тут живуть заможні і не дуже прості люди. Головним героям цікаво познайомитись з сусідами, стати частиною вищого світу, але зробити це складніше, аніж здається. Місцеві жінки на перший погляд видаються просто ідеальними – доглянутими, завжди з зачісками і макіяжем, гарно вбрані… Але все це якось штучно, неприродно. І лише Боббі, яка зловживає алкоголем, не грає за правилами цього суспільства і не надто приємно відгукується про своїх сусідів. І саме з нею Джоана знаходить спільну мову і починає спілкуватись. Разом вони спостерігають за іншими дамами і приходять до неймовірного висновку: це не живі жінки, а лише роботи, якими чоловіки їх собі замінили. Невже така ж доля чекає і Джоану? ©Kino4ua Степфордські дружини 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?