Kino4ua.com
R

Бути Астрід Ліндгрен

Рік:
Ор. назва:
Unga Astrid
Країна:
Швеція, Данія
Режисер:
Пернілла Фішер Крістенсен
Тривалість:
02:03:19
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Бути Астрід Ліндгрен – біографічна стрічка, у якій розповідається про життя відомої шведської письменниці, яка писала для дітей і про дітей. Вона створила персонажів і книжки, якими зачитуються юні і дорослі читачі по всьому світі. На них вже виросло не одне покоління дітей, і вони все одно залишаються цікавими, захопливими і душевними. Та шлях до успіху для Астрід Ліндгрен був зовсім не простим. Вона народилась у релігійній родині, тому й виховували її у суворих правилах і дисципліні. Але це все одно не вберегло героїню від серйозних проблем у житті. Коли їй було 18, вона завагітніла від чоловіка, який був на 30 років старшим. Астрід народила хлопчика, але вона не могла самостійно його утримувати, тому довелось малюка віддати в іншу родину, яка жила у Данії. Виходити заміж за батька дитини вона відмовилась, а трохи згодом зустріла іншого чоловіка. І вона робила все можливе, щоб забрати назад свого сина. ©Kino4ua Бути Астрід Ліндгрен 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?