Kino4ua.com
R

Небеса зачекають

Рік:
Ор. назва:
Gott, du kannst ein Arsch sein
Країна:
Німеччина
Режисер:
Андре Еркан
Тривалість:
01:38:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Небеса зачекають – лірична комедія, у якій розповідається про те, що люди повинні цінувати кожну хвилину свого життя, не витрачаючи його марно, бо закінчитись воно може дуже несподівано. У центрі сюжету знаходиться Штеффі – прекрасна 16-річна дівчина, яка впевнена у тому, що у неї попереду довге і насичене подіями життя. А найближчим часом її точно чекає поїздка до Парижу разом з однокласниками, а також випускний, побачення… Вона просто радіє тим перспективам, які відкриваються, але несподіваний вирок лікарів перекреслює всі плани. Героїня і її родина дізнаються про її страшний діагноз. Часу у неї лишається до Різдва, і треба встигнути зробити операцію, а потім ще пройти етап відновлення після неї. Здавалось би, доведеться поставити хрест на всьому, що мало би бути попереду, але зустріч Штеффі з красунчиком Стівом дає надію на щастя, нехай і коротке… ©Kino4ua Небеса зачекають 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?