Kino4ua.com
R

Пила: Спіраль

Рік:
Ор. назва:
Spiral: From the Book of Saw
Країна:
Канада, США
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:33:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Пила: Спіраль – детективний трилер, у якому розповідається про детектива поліції Ізекіля Бенкса. Чоловік потрапив у ту складну ситуацію у професійному світі, коли його не надто серйозно сприймають через тінь батька. Тато був вагомою і шанованою особою у правоохоронних органах, а син опинився у тіні його слави. Йому дуже хотілось змінити цю ситуацію і заслужити повагу колег власною роботою, але це не така проста справа. Бенксу дають нового напарника, разом з яким він повинен розслідувати декілька убивств. Усе вказує на те, що злочини здійснила одна й та ж людина, а найдивніше, що вони дуже схожі на убивства з минулого. Був колись такий маніяк, який вигадував чудернацькі і страшні пристрої для тортур, щоб знущатись над жертвами. І почерк нового убивці дуже схожий на Конструктора. Та чому злочинець веде свою хитру гру саме з Ізекілем? ©Kino4ua Пила: Спіраль 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    13 червня 2021 13:02
    + 0 -
    некоторые ловушки глупые. двери опять сами по себе закрываются. точная предсказания того когда придет в себя жертва и самое главное очевидность на все 100% того кто убийца. вообще на один раз и то под огромную баночку пивка.