Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Берсерк (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kenpuu Denki Berserk / Berserk
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такахаші Наохіто
Тривалість:
00:23:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Melodic Voise Studio, Espada studio
Це продовження цілої серії анімаційних фільмів, що розповідають про пригоди двох друзів, які дізналися справжнє обличчя оточуючого їх світу. Але якщо в попередніх частинах героїв було двоє, то зараз залишився тільки один - Гатс. Події мультсеріалу «Берсерк» відбуваються через майже два роки після фіналу останнього епізоду. Ми бачимо, що, втративши Каски, герой сильно змінився. Він став більш черствим і байдужим, але намірам своїм не змінив - Гатс продовжує полювати на всіляких монстрів. Однак тепер він робить це інакше. По-перше, хлопець вирішив діяти самостійно - так менше шансів прив'язатися до когось, кого потім доведеться оплакувати. По-друге, використовуючи методи, заборонені інквізицією, Гатс опинився поза законом. Тепер його вважають єретиком і збираються спалити у вогні. А враховуючи, що його смерті жадають ще й темні сили, можна зрозуміти, наскільки непросто герою вести своє полювання. Протистояння з монстрами і інквізиторами відступає на другий план, коли хлопець дізнається, що незабаром має статися друге затемнення. І якщо він не знайде спосіб це зупинити, то в світ людей проникне ще більше чудовиськ, що загрожує перетворитися в страшну катастрофу. ©Kino4ua Берсерк (1 - 3 Сезон) 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?