Kino4ua.com
R

Торадора! (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Toradora!
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Наґай Тацуюкі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Quam Project | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, двоголосий
Що потрібно хлопцю, якому лише сімнадцять років? Звичайно, любов! Вся інтрига полягає в тому, що ніхто і не підозрює про бажання Роді, головного героя серіалу. Він користується сумнівною репутацією серед однолітків. Багато цураються його і намагаються не зустрічатися з важким поглядом.
І все б нічого, але юнак таємно палає пристрастю до Мінорі, дівчині зі свого класу. Закохана і найкраща подруга Мінорі Тайга. Здавалося б, знайти свою другу половинку - це прекрасно, але чи дійсно це любов? Все не так, як видається на перший погляд. Ланцюг подій змусить героїв замислитися про істинність почуттів. Чи вдасться молоді довіритися серцям і дізнатися споріднену душу? Майбутнє покаже, чи правильний вибір зробили молоді люди. ©Kino4ua Торадора! (1 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?