Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Токійські месники (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tokyo Revengers
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хацумі Коічі
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUa, Flame Studio, InariDu
Складно виправити помилки минулого. Деякі - неможливо. Коли життя починає йти під укіс ще з середньої школи, варто було б боротися, але прогнутися і плисти за течією простіше і безпечніше. У той час Такеміті Ханагакі був хуліганом. Молодий, дурний, зухвалий … який завгодно, тільки не сильний. Ось і дострибався, будуючи з себе справжнього гопника - не по своїй волі став «шісткою» у місцевої шпани «по жирніше». З тих часів, прогнувшись і смиренно виконуючи накази, хлопець тільки й чекав, коли закінчить школу, а закінчивши, тут же втік, зрадницьки кинувши друзів. Час минав, відраховуючи безуспішно прожиті роки, і до 26-річчя Такеміті так нічого і не домігся. Минуле назавжди залишило на ньому свій слід і перетворило в нікчемного невдаху. Єдиний промінчик з того часу - дівчина, з якою він зустрічався, - яка недавно загинула з вини банди, де він колись плазував … За дивним збігом обставин в цей же день потрапивши під поїзд, Такеміті не вмирає, а переміщається на 12 років назад. Він зустрічає своїх колишніх друзів і ту саму дівчину і вирішує будь-що-будь змінити їх трагічні долі. Однак для цього спершу самому не завадило б знайти внутрішній стрижень. І коли боягуз стане героєм, прогнуться вже ті, кому плювати на інших! ©Kino4ua Токійські месники (1 - 3 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Вікторія
    Вікторія
    4 жовтня 2021 23:40
    + +1 -
    Можливо скачати? Тому що дуже потрібно.
    1. Kino4ua
      8 жовтня 2021 23:42
      + 0 -
      Так звісно через торрент