Kino4ua.com
R

Казка на ніч

Рік:
Ор. назва:
He's Out There
Країна:
Канада, США
Режисер:
Куїнн Лешер
Тривалість:
01:29:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Казка на ніч – історія про звичайну родину, яка просто хотіла відпочити за містом. Подружжя, у якого двійко діточок, планувало разом їхати у заміський будинок, який знаходиться у тихому місці. Але у чоловіка раптом змінились плани через роботу, тому довелось його дружині і донькам їхати самостійно до місця відпочинку. Вони домовились, що тато просто приїде трохи згодом, коли владнає усі свої питання. Жіноча частина сімейства, коли прибула на місце, була приємно здивована красою і затишком, який відчувався. Вони вже уявляли свій ідеальний відпочинок тут, але доля готувала випробування, про яке ніхто б не зміг здогадатись. Дівчатам захотілось піти до лісу, а коли вони там прогулювались, то знайшли якісь іграшки. Вони принесли їх у дім, а після цього почалось щось дуже дивне – змінилась їхня поведінка і у будинку почали відбуватись незрозумілі події… ©Kino4ua Казка на ніч 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    12 червня 2021 22:43
    + 0 -
    нудно и тупо. а сццена с окном так вообще тупа. это надоже насколько нужно быть тупой чтобы не сообразитьсразу разбить окно. одним словом фильм дичь!