Kino4ua.com
PG-13

Круелла

Рік:
Ор. назва:
Cruella
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Крейґ Ґіллеспі
Тривалість:
02:14:40
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Круелла – кримінальна комедія з елементами драми, яка розповідає про події, що відбуваються у Лондоні у 1970-х. Тогочасна молодь слухала панк-рок і відповідно виглядала. Естелла де Вілл, центральна героїня стрічки, також була яскравою особою з великими амбіціями. Молода дівчина заробляла на життя дрібним шахрайством, але мріяла потрапити до світу моди і стати там відомою, видатною, шанованою особистістю. І з її характером це було реально, бо розум, винахідливість і хитрість – це її основні характеристики. І в друзях у неї люди, які теж не бояться публічності, та й взагалі вони нічого не бояться. Вони роблять усе можливе, щоб закріпитись у Лондоні. Естелла демонструє свої здібності і таланти так яскраво, що її помічає Баронеса фон Геллман – відома особа в індустрії моди. Її просто неможливо не помітити з її зовнішністю і зростом. Естелла починає з нею спілкуватись, і це змінює її… ©Kino4ua Круелла 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Марія василів
    18 жовтня 2021 10:17
    + +3 -
    Якість відео дуже погана!
    я не хочу щоб ця якість заважала дивитися Фільми або серіал
    я дуже прошу будь ласка виправте це не порозуміння тому ,що іншим людям буде ну не дуже комфортно ! Будь ласка виправте це!!!