Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Легенда про Баггера Венса

Рік:
Ор. назва:
The Legend of Bagger Vance
Країна:
США
Режисер:
Роберт Редфорд
Тривалість:
02:06:18
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Легенда Багера Ванса – мелодраматична стрічка, яка розповідає про події 20-х років минулого століття. У Адель є власне поле для гольфу, яке вважається найкращим в окрузі. Але утримувати його дорого, і у неї виникають певні фінансові труднощі. Щоб їх вирішити, власниця вигадує цікавий спосіб. Вона вирішує організувати змагання гольфістів. Зірками цього спортивного заходу мають стати Вольтер Хаген і Боббі Джонс, яких вважають найкращими спортсменами. Але є ще одна людина, яку б дуже хотілось побачити на турнірі. Це Ранульф Джунн, чоловік, який у минулому вважався найкрутішим гольфістом, але війна, на яку він пішов, змінила його. Після повернення він почав зловживати алкоголем і втратив віру у самого себе. Та раптом з’явився дехто, під чиїм впливом Ранульф почав повертатись до життя. Кому ж вдалось витягти його з депресії? ©Kino4ua Легенда про Баггера Венса 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?