Kino4ua.com
R

Мінамата

Рік:
Ор. назва:
Minamata
Країна:
Великобританія, США, ОАЕ, Японія
Режисер:
Ендрю Левітас
Тривалість:
01:55:28
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Мінамата – біографічна драма, події якої відбуваються у 1971-му році. У Нью-Йорку мешкає чоловік на ймення Юджин Сміт, який працює фотографом. Під час Другої Світової війни він теж був на полі бою, але не зі зброєю у руках, а з фотоапаратом. Те, що йому довелось побачити і сфотографувати, залишило настільки глибокий слід у душі і пам’яті, що він і досі не може відійти. Свої переживання чоловік намагається приглушити алкоголем, але цей метод не діє. І все ж Юджин продовжує пити, сидячи у своїй квартирі. Але коли з’являється нове завдання, він тверезіє і береться за роботу. Співпрацю йому пропонує перекладачка Елін, яка розповідає про події в Японії. Туди вони їдуть разом, щоб зробити кілька репортажів про людей, які почали хворіти дивною хворобою нервової системи через шкідливі викиди у затоку Мінамата, поруч з якою вони живуть… ©Kino4ua Мінамата 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?