Kino4ua.com
PG-13

Більше, ніж друг

Рік:
Ор. назва:
The Switch
Країна:
США
Режисер:
Джош Гордон, Вілл Спек
Тривалість:
01:40:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Більше, ніж друг – комедійна мелодрама з Дженніфер Еністон у головній ролі. Кессі – мила молода жінка, яка хоче сімейного і жіночого щастя. Але зустріти достойного чоловіка їй не вдається, а стати мамою дуже хочеться. От і вирішує вона скористатись сучасним способом, щоб завести дитину. Героїня погоджується на штучне запліднення, обравши у якості «донора» хорошого чоловіка, чий біоматеріал вважається ідеальним. Це важливий крок і житті, і таку подію потрібно відсвяткувати. Кессі запрошує Воллі, свого найкращого друга, щоб розділити з ним цю радість. А він просто напивається і на наступний ранок нічого не може згадати. Через шість років кращі друзі зустрічаються знову. Син Кессі вже подорослішав. Симпатичний хлопчик, але чому він так схожий на Воллі? Чоловік переконаний, що це його син, але це ще доведеться довести. ©Kino4ua Більше, ніж друг 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?