Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Якщо тільки

Рік:
Ор. назва:
If Only
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Джил Джангер
Тривалість:
01:32:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Якщо тільки – зворушлива історія, у якій розповідається про Яна, молодого чоловіка, який кохає Саманту. Одного разу йому сниться сон, що кохана дівчина гине в аварії. Прокинувшись, він бачить її поруч і з полегшенням зітхає, бо то був лише нічний кошмар, а в реальності все добре. Але сновидіння було у героя не просто так. Воно справді передбачало майбутнє. Закохані посварились і їх остання розмова була не найкращою, а потім Саманта дійсно загинула. Це був трагічний збіг обставин, але все ж сон став реальністю. Ян не може в це повірити, він не розуміє, як тепер жити без Саманти. Йому не дають спокою думки, що якби тільки він міг повернути час назад, то він би зробив усе, щоб врятувати Саманту. Він би прожив той день зовсім інакше, сказав би інші слова, вчинив би геть інакше. І несподівано така можливість у нього дійсно з’являється… ©Kino4ua Якщо тільки 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?