Kino4ua.com
R

Голий романтик

Рік:
Ор. назва:
The Naked Wanderer
Країна:
Австралія
Режисер:
Алан Ліндсей
Тривалість:
01:41:35
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Голий романтик – комедійна стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться Джейк. Юнак закоханий у чарівну Жасмин і прагне стати її чоловіком, щоб провести все життя разом. Але зробивши їй пропозицію, він не почув згоди, ба більше, вона від нього вирішила піти. Хтось на його місці поставив би крапку у цих стосунках, але не Джейк. Він вирішив, що все одно її поверне і завоює серце назавжди. А спосіб для цього головний герой вигадав доволі цікавий – він вирішив пройти пішки вздовж всього західного узбережжя Австралії. І під час цієї подорожі на ньому не буде одягу, лише пов’язка на стегнах. Звучить дивно, але це не просто так, а з благодійною метою, яка і має привернути в кінцевому результаті увагу Жасмин. Починаючи подорож, Джейк думав лише про неї, але через деякий час він познайомився з іншою дівчиною, яка його відволікла. Звати її Валері, і вона туристка… ©Kino4ua Голий романтик 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?