Kino4ua.com
PG

Скромні герої. Краб, яйце та невидимка (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chiisana Eiyuu. Kani to Tamago to Toumei Ningen
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Нішімура Йошіакі
Тривалість:
00:20:00
Переклад:
Українська мова VERЛань Group | Двоголосий закадровий
Такий незвичайний збірник історій, де кожен епізод - це окрема сюжетна лінія, яка розповідає про сучасних героїв. Вони скромні і не намагаються стати популярними. Головні персонажі просто роблять свою роботу і намагаються стати по-справжньому корисними. Перший епізод розповідає про крабових братів, які намагаються завжди бути разом. Друга серія розповідає про реальну історію, яка розповідає про любов матері до своєї дитини. Третя серія запропонує глядачам поринути в розповідь про молоду людину, яка намагається самотужки впоратися з численними проблемами і труднощами життя. ©Kino4ua Скромні герої. Краб, яйце та невидимка (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?