Kino4ua.com
PG-13

Покоївка з Мангеттену

Рік:
Ор. назва:
Maid in Manhattan
Країна:
США
Режисер:
Вейн Вонґ
Тривалість:
01:45:15
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Покоївка з Мангеттену – романтична комедія, яка розповідає, що навіть звичайна дівчина, яка працює прибиральницею, може стать принцесою, як мінімум, в очах порядного чоловіка. В центрі сюжету знаходиться Маріса – покоївка, яка працює у шикарному готелі на Мангеттені. Оскільки хорошою роботою вона заслужила чудову репутацію, тут її поважають і цінують. Вона вміє наводити порядки у номерах, де зупиняються багаті люди, і створювати для них відчуття затишку. Якось, коли вона в черговий раз прибирала в апартаментах чергової заможної клієнтки, їй на очі потрапила неймовірної краси сукня. Героїня не втрималась і вдягла її. І саме в цей момент у приміщення зайшов дуже гарний чоловік. Побачивши перед собою таку красуню, він з першого погляду закохався і поринув у ці почуття з головою. Але що буде, коли він дізнається правду про Марісу? ©Kino4ua Покоївка з Мангеттену 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?