Kino4ua.com
R

Закляття 3: За велінням диявола

Рік:
Ор. назва:
The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Майкл Чавес
Тривалість:
01:52:43
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Закляття 3: За велінням диявола – детективний жахастик, основа сюжету якого взята з реального життя, оскільки ситуація, описана у стрічці, відбувалась насправді. А головними дійовими особами, як і у попередніх частинах стрічки, будуть Ед і Лорейн, які займаються паранормальними явищами – досліджують, вивчають їх, стають свідками подій, у які було б важко повірити, якщо не бачити на власні очі. Так, їм теж іноді буває страшно, але вони все ж готові зустрічатись з містичними явищами. А цього разу їм потрібно розібратись у справжніх причинах убивства, у якому звинувачують одного хлопця. Арне убив чоловіка, але своєї провини не визнає, бо стверджує, що діяв він не з власної волі, а під впливом демона, який захопив його душу. Чи таке взагалі можливо? Відповідь мають дати головні герої, але розібратись у цій справі буде вкрай важко навіть їм. ©Kino4ua Закляття 3: За велінням диявола 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?