Kino4ua.com
R

Острів велетенських комах

Рік:
Ор. назва:
Kyochuu Rettou Movie
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такео Такахаші
Тривалість:
01:16:23
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Друзі, чого і слід було очікувати, після односерійний серії OVA нарешті продюсер - Тацуя Ішигуро підтвердив, що на екрани в 2020 році вийде повнометражний фільм! З минулій серії ми пам'ятаємо, що група учнів зазнала аварії літака і виявилася на якомусь раніше не вивченому острові. Не розумію суті майбутнього для них жаху, вони будують плани і надіються на їх якнайшвидшому порятунку. Ось тільки чи зможуть вони вижити до приходу рятувальної групи, ось в чому питання. Острів кишить гігантськими комахами, які готові розтерзати людську плоть за дві секунди з метою прожитку і продовження свого генетичного роду. ©Kino4ua Острів велетенських комах 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?