Kino4ua.com
PG-13

Нескінченність

Рік:
Ор. назва:
Infinite
Країна:
США
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
01:46:52
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Нескінченність – розповідь про чоловіка, який відрізняється від інших людей. Але відмінності ці не зовнішні, які можна було би помітити здалеку, а внутрішні, про які ніхто не знає. Просто Еван Майклс живе вже не перше життя, а найцікавіше, що і два попередніх він теж пам’ятає. А якщо точніше, то спогади про них приходять йому у видіннях з самого дитинства. Раніше він зовсім не розумів, що це і чому так відбувається, а потім дізнався про існування Когноміни, таємної організації, до якої входять незвичайні люди. Вони так само пам’ятають свої попередні життя і те, що були свідками розвитку людства у різні історичні періоди. І зараз вони продовжують спостерігати за подіями, які відбуваються у світі, а у разі необхідності направляють суспільство у певне русло. Еван теж хоче стати членом організації, та чи так це просто зробити? ©Kino4ua Нескінченність 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Всікацапипідараси
    Всікацапипідараси
    3 липня 2021 09:47
    + +1 -
    Як зара пам'ятаю.. Сиджу, нікого не чіпаю, а тут мамонт на мене біжить. А я бля тиранозавр )))))
  2. Меланія
    Меланія
    23 червня 2021 15:53
    + +2 -
    Хороший початок для тих, хто не "в темі", досліджувати це питання.
    Спробуйте повірити, що це правда.
    Ви й не уявляєте, яка глибока кроляча нора...
    imp
  3. Максим Руденко
    15 червня 2021 14:58
    + +1 -
    да местами пафосно,,да некоторые вещи остались не раскрыты, да местами перемудрили,да тут не любят лишний раз стрелять дабы убедится что точно мёртв НО при всём при этом фильм интересный и хороший. рекомендую!