Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Поза (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Pose
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джанет Мокка, Гвінет Хердер-Пейтон, Стівен Каналс
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - JASKIER
Почавши перегляд серіалу «Поза», глядач поринає в незабутню атмосферу другої половини вісімдесятих років минулого століття. Дональд Трамп багатіє і стає втіленням не тільки розкішного життя, а й американської мрії. ЗМІ пишуть про музичні культури що розвиваються і проблеми СНІДу. Повсюдно спостерігається зростання затребуваності на предмети розкоші. Ділові квартали знаходяться на піку своєї популярності. Всюди з'являються нові культурні райони, що змінюють життя всієї Америки. А ночами в шумному Нью-Йорку влаштовуються запаморочливі вечірки, що збирають виняткову богему.

У цих умовах живуть головні герої. У центрі сюжету опиняються найрізноманітніші персонажі, які намагаються адаптуватися до мінливого світу. Один з героїв намагається отримати стипендію на освіту, а в цей час інший займається інвестиціями, сподіваючись швидко розбагатіти. Хтось із них народився в багатстві і розкоші, а кому-то доводиться щодня працювати в неймовірно важких умовах. Але всі вони рано чи пізно опиняться разом. ©Kino4ua Поза (1, 2, 3 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?