Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Техаська різанина бензопилою: Початок

Рік:
Ор. назва:
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Лібесман
Тривалість:
01:30:50
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Еріка і Діна закликали на війну до В'єтнаму. Хлопці не знають, що їх там чекає, може бути, це останні дні на батьківщині. Хлопці вирішують відправитися на машині в подорож по Америці, а щоб не довелося нудьгувати, вони запрошують своїх подруг Бейлі і Кріссі. Головні герої картини «Техаська різанина бензопилою: Початок» зібрали все необхідне і вирушили в довгий шлях. Ніщо не віщувало біди, хлопці веселилися і насолоджувалися спільним відпочинком. Однак трапилася біда - вони мало не збили шерифа, але вчасно згорнули, правда машина виявилася розбита, і їхати на ній далі було неможливо. Шериф Хьюітт запропонував компанії переночувати у нього, а з ранку пообіцяв допомогти їм дістатися до міста. Особливого вибору у компанії не було, так що вони погодилися. Але якби герої знали, що чекає їх попереду! Сімейка Хьюітт тільки на вигляд була доброзичливою і милою, насправді, всі вони були кровожерливими вбивцями. Самим ненормальним був хлопець на прізвисько Шкіряне обличчя. Адже тільки психопат зможе розпиляти людину надвоє бензопилою, а після зняти шкіру і зробити з неї маску. З цими маніяками доведеться зустрітися героям. Після такого війна у В'єтнамі явно здалася б їм казкою. Чи зможе хтось вціліти, щоб допомогти поліції розкрити серію жахливих злочинів? ©Kino4ua Техаська різанина бензопилою: Початок 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?