Kino4ua.com
NC-17

28 спалень

Рік:
Ор. назва:
28 Hotel Rooms
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Метт Росс
Тривалість:
01:24:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
«28 спалень» (28 Hotel Rooms) - драма режисера Метта Росса. Це фільм, в якому порушується питання, чи може секс на одну ніч між людьми, які не знають, чого хочуть від життя, перерости в щось більше. У головних ролях Марін Айрленд і Кріс Мессіна, відомий за роллю лікаря-гінеколога в комедійному серіалі «Проект Мінді».
Все починається після першої ночі, проведеної разом в одному з готельних номерів, в місті, куди головні герої чоловік і жінка приїжджають по роботі. Але доля розпоряджається так, що вони знову стикаються через пару місяців в ресторані чергового готелю і, піддаючись спокусі, вдруге проводять ніч разом. Несерйозна, на перший погляд, любовна авантюра між двома головними героями, отримує продовження. Їх стосунки вже не просто секс на одну ніч. У них є щось, що тягне їх один до одного. Вони можуть просто дуріти в готельному номері, замовляти вечерю на дах, мріяти про спільне майбутнє і дітей. Але що робити, якщо у кожного з них є партнер, якого так чи інакше вони обманюють.
Раптове захоплення одне одним двох дорослих людей не може перетворитися в щось піднесене, а здатне тільки заподіяти біль. Страх перед невідомим не дає відповіді на питання, чи варто їм залишити минуле позаду і почати нове життя разом. ©Kino4ua 28 спалень 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?