Kino4ua.com
R

Сестричка Бетті

Рік:
Ор. назва:
Nurse Betty
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Ніл ЛаБут
Тривалість:
01:50:53
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Бетті Сайзмур - симпатична молода дівчина, яка проживає в невеликому провінційному містечку. Вона працює офіціанткою в місцевому барі і дуже нещаслива в шлюбі. Її улюбленим заняттям є перегляд серіалу, в якому грає відомий актор Джордж Маккорд. Бетті не пропускає жодної серії і таємно закохана в головного героя серіалу. Одного разу її нудне і одноманітне життя змінюється в одну мить, після того як його дружину вбивають. Ставши свідком вбивства, Бетті їде з дому на автомобілі покійного. Ось тільки вона навіть не підозрює, що саме в цій машині захована велика партія наркотиків, за якими полюють наркоторговці. Крім цього, на грунті психологічної травми, у Бетті затьмарився розум, і вона почала думати, що є медсестрою, яка працює в лікарні разом з доктором Девідом, якого грає її улюблений актор … ©Kino4ua Сестричка Бетті 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?