Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Небесне вторгнення (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tenkuu Shinpan
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Таката Масахіро
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Ultradox
Скарга

Нещасна головна героїня Юрі Хондзе стає свідком шаленої події, пов'язаної зі смертю незнайомого чоловіка. Тому буквально розтрощили голову сокирою. Юрі, в свої шістнадцять, ніколи раніше подібного не бачила. Ще більше страху на героїню наганяє той факт, що жорстокий вбивця в масці прямує до неї. Не так давно головна героїня була в рідній школі. Вона навіть не уявляє, яким чином опинилася тут перед жорстоким злочинцем. Ясно лише одне - щоб вижити, необхідно рятуватися втечею. Головна героїня розраховує, що знайде кого-небудь, хто надасть їй допомогу. Юрі вибігає за дах, через який можна потрапити на дах іншого будинку. У дівчини немає ніякої зброї, та й фізично вона досить слабка, проте це не означає, що героїня просто так здасться. Юрі дізнається про те, що її брат теж виявився в цьому нещасливому місці. Дівчина змушена набратися хоробрості і кинути виклик невідомій небезпеці, щоб вижити і подолати труднощі свого становища. До всього іншого, їй тепер належить врятувати свого брата, що боїться не менше її. Кожен новий крок - це відкриття нового небезпечного місця на цих загадкових дахах. ©Kino4ua Небесне вторгнення (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?