Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тобі, безсмертний (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
To Your Eternity
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Мурата Масахіко
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Невідома істота проникла в наш світ! Незрозуміло, що вона буде робити далі. Ніхто не знає, як сталося переміщення між світами. Ця істота володіє унікальними здібностями. Прибулець може вселятися в усі речі в яких немає життя. Це робить його можливим подорожувати дуже швидко, стаючи то травичкою, то каменем, то ще чимось. Однак коли істота вселилася в тіло мертвого вовка, то несподівано знайшло свідомість. Господарем цієї нещасної тварини був маленький хлопчик, який продовжив дбати про свого вихованця, не підозрюючи, що після смерті в ньому живе вже зовсім інша істота. Після загибелі хлопчаки, прибулець вселився в тіло нещасного. Він продовжив свою подорож по світу, стикаючись все з новими і новими людьми і набираючись силою і міццю. Головний герой не уявляв навіть куди на цей раз його призведе життя, але його міць зростала з кожним днем. Чим же закінчиться його подорож? ©Kino4ua Тобі, безсмертний (1, 2 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?