Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Грудневі хлопчики

Рік:
Ор. назва:
December Boys
Країна:
Австралія
Режисер:
Род Гарді
Тривалість:
01:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм, знятий за однойменним романом, переносить нас до невеликого дитячого будинку, де вже давно перебувають головні герої - грудневі хлопчики, четверо юних друзів, народжених в останньому місяці року. Скільки хлопці себе пам'ятають, вони мріють тільки про те, щоб їх усиновили, але кожен рік, проведений у притулку, переконує хлопчаків у тому, що вони нікому не потрібні. Основні події драми розгортаються в той момент, коли друзі знайомляться з безплідною сімейною парою. Так у них з'являється можливість знайти справжню сім'ю. Але на сиріт чекає невелике розчарування: милі люди, які звернулися до притулку, готові всиновити тільки одну дитину. Тепер дітям доведеться змагатися між собою за право на світле майбутнє. Така конкуренція стане чудовою перевіркою стосунків головних героїв. Що ж виявиться сильнішим: дружні почуття чи бажання знайти батьків? Чи зможуть хлопці залишитися друзями? Які випробування чекають на них попереду? ©Kino4ua Грудневі хлопчики 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?