Kino4ua.com
R

Екс-Арм (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ex-Arm
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Йошікацу Кімура
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова гоблінський
2014. Акіра Нацуме натуральним чином бьется за виживання. Йому складно, адже в реаліях панування електронних пристроїв хлопець дуже боїться гаджетів і розумні комп'ютери. Страх головного персонажа водить його по краю, утримуючи за ниточки від нервового зриву. Однак при всьому при цьому Акіра чудово розбирається в діагностиці, усуваючи проблеми і знаходячи їх джерело швидко і чітко. До того ж хлопець сподівається, що коли-небудь знайде собі нарешті дівчину, як це вже зробив старший більш успішний шлюб. Корективи в повсякденне життя вносить нещасний випадок, в ході якого Акіра гине! Через шістнадцять років головний герой переродиться, але в дуже незвичайному вигляді. Мозок Акіри буде інтегрований в штучний інтелект корабля, яким управлятиме дівчина-поліцейська, яка працює над особливо складними справами. Вона застосовує пристрій Екс-Арм, який є суперпотужною і високорозвиненою зброєю з просунутим штучним інтелектом. А просунутий він саме через знаходження в ньому мозку Акіри. ©Kino4ua Екс-Арм (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb1.6
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?