Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Повість про Кінець Світу (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Record of Ragnarok
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Масао Окубо
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Доля людства вирішується кожну тисячу років. Мало хто знає, що кожне тисячоліття всі богі збираються разом, щоб оцінити розвиток раси і зрозуміти, чи варто їй давати шанс на подальше процвітання. Цього разу Зевс виявляє, що людство зіпсувалося. Люди творять розпусту по відношенню один до одного і своїй рідній планеті. Божества погоджуються з тим, що це неприйнятна поведінка. Вони вирішують, що необхідно позбавитися від людської раси. Однак знаходяться і ті, хто стверджують, що ще не втратили віру в людей. Брюнхильда, будучи валькірією, впевнена, що людям потрібно дати шанс на існування. Однак заслужити це право вони можуть лише в тому випадку, якщо дадуть чесний бій божеству один на один. Божественна рада розуміє, що це зайвий крок до досягнення загальноприйнятої угоди, але все ж вирішують дати шанс людям. Людство, дізнавшись про рішення богів, збирається відшукати наймогутніших воїнів, які готові перемогти бога і відстояти незалежність свого роду ще на тисячу років. Що ж буде далі? Невже люди будуть знищені? Смертельні поєдинки розпочнуться вже зовсім скоро ... ©Kino4ua Повість про Кінець Світу (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?