Kino4ua.com
480p
PG-13

У дзеркала два обличчя

Рік:
Ор. назва:
The Mirror Has Two Faces
Країна:
США
Режисер:
Барбра Стрейзанд
Тривалість:
02:06:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Російською - Оригінал
Професор математики в Колумбійському університеті Грегорі Ларкін - сором'язливий зануда, який вирішив написати рекламне оголошення, в надії знайти супутницю життя. Маючи тільки негативний досвід романтичних відносин, академік переконаний, що в його любовних невдачах всьому виною секс, тому має намір знайти жінку, яка буде розділяти його презирство до прояву пристрасті. Грегорі вважає, що знайшов ідеальну супутницю в Роуз Морган, сором'язливою і непоказною викладачці англійської літератури, яка незабаром погоджується стати його дружиною. Наївно вважаючи, що дружина зовсім не зацікавлена в сексуальних відносинах, Грегорі щасливий в сімейному житті, проте незабаром стає очевидним, що відсутність інтимної близькості абсолютно не влаштовує Роуз ... ©Kino4ua У дзеркала два обличчя 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?