Kino4ua.com
PG

Монстри за роботою (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Monsters at Work
Країна:
США
Режисер:
Стів Андерсон, Кейтлін Гуд
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlexFilm
Мультсеріал, що є спін-оффом популярного в недавньому минулому мультфільму "Корпорація монстрів". Цей проект - розповідь про Тайлора. Цей молодий і перспективний інженер мріє про те, щоб влаштуватися на роботу а фабрику. Тут працюють популярні за оригіналом персонажі, які є його кумирами. Саллі і Майк будуть раді такій співпраці, проте поки що головні герої не знають про наміри Тайлора. Сам же юнак готовий поборотися за вакантне місце. В ході цієї історії його чекає чимало кумедних і веселих ситуації, в які той буде потрапляти із завидною регулярністю! ©Kino4ua Монстри за роботою (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?