Kino4ua.com
R

Маєток тіней (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Shadows House
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Оханаші Казукі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий
Великий і красивий будинок здається місцем, де проживають багаті люди. На ділі ж господарі всього лише прикидаються дворянами. Причому багато місцевих жителів навіть не уявляють як саме виглядають господарі цих стін. У цих загадкових аристократів, насправді, немає обличчя. Вони повністю покриті сажею, яка випускає шкідливі пари. Дворяни не вважають, що їм за статусом перебувати в брудному від кіптяви будинку і не мати власного обличчя. У будинку працює "Жива лялька", яка є представницею господаря цього будинку. Вона прибирає сажу з дому і при всьому при цьому є особою господаря, виступаючи в якості переговірника в разі потреби. Однак будинок, що стоїть віддалік від інших житлових земель, насилає жах на людей що проходять неподалік … ©Kino4ua Маєток тіней (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?