Kino4ua.com
PG

Мері та відьомська квітка

Рік:
Ор. назва:
Mary and the Witch's Flower
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Йонебаяші Хіромаса
Тривалість:
01:42:00
Переклад:
Українська мова Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий
На самому початку перегляду повнометражного аніме мультфільму «Мері та відьомська квітка» ми знайомимося з одинадцятирічної дівчинкою, яка під час чергових літніх канікул змушена відправитися в село до родичів. Але проблема в тому, що там немає її однолітків, тому дівчинці доводиться нудьгувати і рахувати дні до того моменту, коли вона знову зможе побачитися зі своїми друзями. Заслана батьками в глухе село дівчинка не знає, чим зайнятися, тому канікули перетворюються на справжнє покарання.

Одного разу героїня вирішує вивчити шлях кота і абсолютно випадково опиняється в лісі поруч з красивою квіткою, яка, якщо вірити розповідям, цвіте лише раз в сім років. Ця квітка, як з'ясовується, колись була вкрадена з дивовижною Країни відьом. І тепер завдяки її дії дівчинка отримує можливість літати на цій мітлі. Ось тільки проблема в тому, що вона забирає її в школу відьом. А директриса приймає дівчинку за новеньку ученицю. І тепер їй треба буде пройти курс навчання і стати відьмою.

Мультфільм аніме «Мері та відьомська квітка» ми настійно рекомендуємо до онлайн перегляду всім, хто любить добре японське сімейне фентезі. ©Kino4ua Мері та відьомська квітка 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?