Kino4ua.com
PG

Денні-Фантом (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Danny Phantom
Країна:
США, Канада
Режисер:
Бутч Хартман
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова QTV | Двоголосий закадровий
В один прекрасний ранок Денні Фентон прокинувся не тим, ким був раніше. Тепер він напівлюдина, полупрізрак. Новий стан спочатку лякає хлопчика, проте з кожним днем приносить все більше пригод і починає навіть йому подобатися.
У Денні, який раніше нічим не відрізнявся від однолітків, раптово з'явилися надздібності. Життя хлопця змінилося після відвідування лабораторії батька - мисливця за привидами. У тілі хлопчика намагаються ужитися дві особистості: одна - тихо і лагідно бореться з повсякденними життєвими викликами; друга - бунтівна і постійно шукає приводу похуліганити, ставши невидимою, трошки політавши, опанувавши розумом іншу людину або пострілявши в перехожих ектоплазмою.
Тепер завдання Денні Фентона - впоратися ними обома, а це дуже непросто. ©Kino4ua Денні-Фантом (1, 2, 3 сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?