Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Доктор Смерть / Лікар Смерть (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dr. Death
Країна:
США
Режисер:
Кім Со-ен, Меггі Кілі, Дженніфер Моррісон
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Здавалося б, Крістофера Данча можна назвати успішним представником лікарської професії. Він - дуже талановитий хірург, який є висхідною зіркою в Далласі. Його впізнають, шанують і вірять в його здатності, однак сам чоловік явно щось приховує. Незабаром двоє інших хірургів і ще один помічник прокурора виявляються залучені в історію, яка може змусити особливо вразливих повірити, що в місті діється якась чортівня. І вся вона зводиться до діяльності Данча. Чомусь всі пацієнти цієї людини після операції з його участю або гинуть, або залишаються каліками ... ©Kino4ua Доктор Смерть / Лікар Смерть (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Галина
    9 вересня 2021 16:46
    + +1 -
    Дуже цікавий серіал. Ще й оснований на реальних фактах.
    Сподобається любителям драматичних та лікарських серіалів.
    Подивилася на одному диханні.)