Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Містер Посередник (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mr Inbetween
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Неш Едгертон
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Австралійський кримінально-драматичний серіал «Містер Посередник» знайомить нас з жорстоким гангстером на ім'я Рей. Він заробляє собі гроші на життя за допомогою насильства. У нього є постійний клієнт, який регулярно дає йому нові замовлення, прекрасно знаючи, що Рей добре виконає їх.

На самий перший погляд може здатися, що головний герой з тих людей, які безсердечно підходять до всього, але насправді це не так. У Рея є й інша сторона життя. Коли він не займається насильством, то вживається в роль турботливого і чуйного батька, який у всьому допомагає своїй доньці на ім'я Брітт. А ще він дуже хоче мати щастя в особистому житті. І тому він усіма силами намагається добре показувати себе на побаченні. І ніхто навіть не підозрює, що Рей веде подвійну гру.

Але як ця людина може бути одночасно хорошим батьком, який піклується про свою дочку, і моторошним шибеником, здатним піти на все, що завгодно, лише б виконати завдання свого боса? Рекомендуємо серії австралійського серіалу «Містер Посередник» всім, хто хоче дізнатися краще про життя цього персонажа. Бажаємо цікавого перегляду всім відвідувачам. ©Kino4ua Містер Посередник (1, 2, 3 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?