Kino4ua.com
PG-13

Чорна вдова

Рік:
Ор. назва:
Black Widow
Країна:
США
Режисер:
Кейт Шортланд
Тривалість:
02:13:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Наташа Романофф була одним з кращих агентів КДБ, зробивши своєю професією вміння чисто розправлятися з ворогами комітету, не залишаючи після себе ніяких слідів. Але потім вона перейшла в організацію S.H.I.E.L.D., продовживши виконувати ті ж обов'язки, але вже на благо інших. Саме завдяки цьому жінка-агент змогла познайомитися з героями сучасності. Вони запропонували їй стати частиною команди Месників, і вона прийняла цю можливість з честю.

Дія сюжету починається після того, як Наташа змушена була тікати, рятуючись від небезпечних переслідувачів. Їй доводиться залягти на дно, щоб сховатися від сторонніх очей і не привертати до себе непотрібної уваги. Саме в цей час Романофф стикається з надзвичайно небезпечною змовою.

Учасниці Месників Чорній Вдові належить знайти спосіб раз і назавжди розібратися зі своїм минулим і розбитими відносинами, залишеними задовго до приєднання до команди відважних рятівників людства. Її чекає зустріч з давніми друзями, але далеко не всі з них мають добрі наміри і бажання допомогти. ©Kino4ua Чорна вдова 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    Ineij
    18 серпня 2021 03:59
    + -3 -
    Фильм не понравился. Начала смотреть и перестала. Скучно.
  2. Максим Руденко
    20 липня 2021 13:44
    + -1 -
    с пивком потянет но не ждите чего то сверх эпичного!