Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Цей світ відомий тільки Богу / Світ, відомий лиш Богу (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kami nomi zo Shiru Sekai
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такаянаґі Шіґехіто
Тривалість:
24 хв. 29 сек. / 1еп.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Kaizoku, субтитри | Legate
Сімнадцятирічний підліток, весь свій вільний час проводить за своєю коханою ігровою приставкою проходить всі нові дейтсіми, які тільки з'являються на полицях магазинів. Реальний світ відверто не цікавить хлопця оскільки той, гордий носій титулу «Бог-підкорювач». Вважається, що людина, удостоєна цього титулу в двомірному просторі, здатний підкорити будь-яку дівчину. Коли Кеймен досяг своєї десятитисячної перемоги, йому прийшов якийсь лист, в якому здатності «Бога-завойовника» ставилися під сумнів. Відправник просив довести їх дійсну справжність. Кеймен погодився на дуель, не думаючи ні хвилини, підписавши своєю згодою контракт з вищим пекельним демоном. ©Kino4ua Цей світ відомий тільки Богу / Світ, відомий лиш Богу (1, 2 Сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?