Kino4ua.com
PG-13

Убивця Гоблінів: Корона Гоблінів

Рік:
Ор. назва:
Goblin Slayer: Goblin`s Crown
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Озакі Такахару
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
У світі, де представники різних рас є сусідами один з одним, гобліни прославилися як найжорстокіші і кровожерливі монстри. Ці безжальні убивці нападають на мирних жителів, спотворюючи і знущаючись над ними. Багато авантюристів намагається вести боротьбу з монстрами, але не всім вдається вижити в цій нерівній битві. Юнак, який пережив жах в дитинстві, вирішив присвятити своє життя знищенню страшних монстрів. Вбивця гоблінів, так його прозвали в народі, не щадить нікого, навіть самих маленьких представників цієї раси, так як знає, що в майбутньому вони не стануть мирними і добрими гоблінами. Герой в черговий раз береться за виконання ризикованого завдання, яке його команді доручає дворянин який втратив свою дочку. Дівчина попрямувала в засніжені краї, щоб стати авантюристкою, але додому вона так і не повернулася. Вбивця гоблінів разом зі своїми вірними товаришами відправляється на пошуки, але завдання виявляється не таким простим, яким воно здавалося спочатку. ©Kino4ua Убивця Гоблінів: Корона Гоблінів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?