Kino4ua.com
NC-17

Тілоохоронець дружини кілера

Рік:
Ор. назва:
Hitman's Wife's Bodyguard
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Патрік Хьюз
Тривалість:
01:42:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Життя добряче попсувало нерви Майкла Брайса, так що з кар'єрою охоронця він вирішив зав'язати. Психотерапевт порадив йому відправитися на тихий курорт, озброївшись лише книжкою і плейлистом розслаблюючій музики. Але і тут його знаходить сама божевільна в світі парочка: кілер світового рівня і справжній магніт неприємностей Даріус Кинкейд і його дружина Соня - буйна дамочка не боязкого десятка. Злочинний синдикат влаштував на них полювання, та Майклу, при всьому бажанні залишитися в стороні, доведеться повернутися до старого ремесла і знову стати охоронцем. На цей раз - дружини кілера! ©Kino4ua Тілоохоронець дружини кілера 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?