Kino4ua.com
PG-13

Крута компанія

Рік:
Ор. назва:
In Good Company
Країна:
США
Режисер:
Пол Вайц
Тривалість:
01:49:38
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Менеджер рекламного відділу, Ден Формен, розміняв уже п'ятий десяток і знаходиться на межі депресії. Спочатку його позбавляють посади, а потім ставлять над ним нового боса - юного і дуже амбітного красунчика Картера, який абсолютно нічого не розуміє у видавничій справі. До того ж Ден дізнається, що його дружина Енн чекає дитину, а вісімнадцятирічна дочка Алекс радісно повідомляє, що вступила до університету на престижний факультет. Ден в розпачі, адже він чудово розуміє, що фінансове благополуччя сім'ї залежить тільки від нього одного. І в такий непростий момент Ден дізнається, що Картер починає шукати розташування Алекс! ©Kino4ua Крута компанія 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?